Joo aamulla heräsin ja oli hieman outo olo, joo eiku kahvia tippumaan ja pojat ulos.

Olipas innokkaat pojat ku pääsivät ulos ja olin eilen illalla juttellut tekstiviestein Pelastetaan koirat ry:n edustajan kanssa ja päädyimme siihen että Takusta tulee myös perheenjäseneksi, vaikka oli tullut meille hoitokoiraksi mutta silti kiinnyimme hoidon aikana Takuun joten emme pystynneet luopumaan nätistä ja hyväluonteesta koirasta.

Ulkona meillä oli hauskaa, pojat upposivat isoon lumihankeen tarpeilleen ja Taku oli ihan ihmeissään että miten pääsisi pois syvältä lumihankeesta, Tiku hyppelee välillä, nyt vetävät remmiä, joo piti välillä sanoe että ei vedetä hihnaa. Välillä kävelevät kauniisti mut sit alkaa taas vetäminen.

 

Kotiintultuamme on kahvi valmista ja just samaan aikaan tyttäreni Lila heräsi , pojat tervehtivät iloisesti Lilaa.

Eilen ääliö oli ampunut ilotulituksia/ilopommeja menemään , ei pojat siitä moksiskaan mutta silti varaudun suurempaan ilotulituksiin lauantaina.

Bongasin eilen ystävän kautta eräälle kotisivullle ja sieltä löysin kuvia joissa oli Loomade Hoijuparkista otettuissa kuvissa mun pojistani. Koirarukous pisti silmään siellä sivulla ja oli pakko ottaa talteen ja on muunneltu Isän meidän rukouksesta.

Erittäin kaunista ja koskettavaa rukous =)